Residenskonsert Anna Heikkinen

event-img3

EPOS Nätverk utlyste två residens under 2021 i samarbete med Lövlyckans Lövhydda/LP Flamenco och GIG-Groove i Gnesta/Skottvångs Gruva. 
 
Två blev tre på grund av stora antalet fina ansökningar, så under tre perioder sommaren 2021 bjuder vi in till konsert med solo eller duo akter på Skottvångs Grufva, mitt i vackraste Sörmland.
Residensartisterna har under fem dagar fokuserat helt på sitt skapande och avslutar sina residens med en konsert på Skottvångs Gruva som anpassas till rådande restriktioner vid konserttillfället!
Exakt tid och antalet biljetter till varje konsert släpps närmare konsertdatumet och den kan även komma att ske utomhus!
 

7-11 JULI 2021, Matiné-konsert 11 juli
Anna Heikkinen är en sverigefinsk sångerska som de senaste åren utforskat sina finska rötter genom att sjunga finsk tango och berätta historien om sin pappa som kom till Sverige som krigsbarn. I sökandet efter sin identitet har hon dykt djupt in i utforskandet av den mänskliga rösten genom Roy Harts röstarbete. Nu närmar hon sig det smärtsamma i sin egen historia med bröstcancer och vad sången spelat för roll i läkning.
 
Lyssna på Anna i "Anna Heikkinen och Längtans Kapell" här: https://soundcloud.com/langtanskapell
Foto: Magnus Lorentzson
 

 

Pia Pohjakallio
pia@epos.nu

Photos/Documents